Mestesugari de gusturi – noul magazin in Piata Dorobanti

Mestesugarii de Gusturi au ajuns in Piata Dorobanti
Pentru ca ce este bun trebuie sa ajunga ca cat mai multe persoane, „Mestesugari de Gusturi” a inaugurat un nou magazin, in Piata Dorobanti. Cristina si Ioan Smadu au ajuns cu produsele lor mai aproape de clientii fideli din zona de nord.
IMG_4594
„Mestesugari de gusturi” este o afacere de familie a sotilor Cristina si Iona Smadu inceputa in anul 2015 din dorinta de a produce mezeluri de calitate, bune ca acasa, la Sambata, localitatea de bastina a lui Ioan.

FullSizeRender (3)

La pregatirea bunatatilor se folosesc materii prime si condimente naturale si se respecta retetele traditionale din zona Fagarașului.

Mie una imi place foarte mult gustul mezelurilor. Si nu doar mie! S-au cam evaporat in scurt timp dupa ce le-am luat. Si carnea gata preparata pentru burger a fost foarte gustoasa.

Despre bunul renume al produselor directorul general Cristina Smadu, explica: „Sunt cunoscute mai ales datorita vedetelor, pentru ca parerea lor ajunge mai repede la public, dar dorinta de a manca sanatos este impartasita de toti cei care ne-au devenit clienti”

FullSizeRender (2)
„Succesul magazinului din Prelungirea Ghencea ne-a dat incredere sa deschidem un nou magazin in Piata Dorobanti. Am pastrat aceleasi preturi, astfel incat nu exista diferente intre cele doua magazine” a subliniat directorul de producție Ioan Smadu, cel caruia i se datoreaza gustul apreciat al produselor.

FullSizeRender (1)
Printre numeroasele vedete prezente la evenimentul de deschidere, Maria Carneci, o obisnuită a primului magazin, a descris, cu haz, mezelurile: „sunt bune, sunt mai bune decat cele pe care le faceam noi, in bucataria noastra de acasa. Imi veti da dreptate!”

Asadar, pentru mezeluri cu gust savuros incercati Mestegurari de Gusturi!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha