EdelWasser și AqueenaPro de la Zepter – soluţiile care îţi oferă apă purificată, sigură pentru băut și gătit

Desigur ca nu este o noutate faptul ca apa noastra cea de toate zilele a devenit un factor problematic. Scuzele sunt multiple: tevi vechi, statii de filtrare la fel de vechi, lipsa banilor pentru remedierea problemelor….etc.

Este firesc ca acum, de cand sunt mama, sa imi pun si mai multe probleme cu privire la orice produs pe care il folosesc in alimentatia Ilincai. Si cum apa este de baza, am fost curioasa sa vad cum se prezinta apa din sectorul in care locuiesc. Sectorul 1 mai exact.

Cam asta a fost rezultatul fiecarei ape testate la electroliza:

zepter-apa-pura-sisteme-purificare-8

Consumul zilnic suficient de apa este vital pentru buna functionare a organismului. Asta stiam cu totii. Ceea ce nu luam tocmai in considerare, este faptul ca buna functionare a organismului depinde de calitatea apei ingerate.

Cei care care nu au acces la serviciile publice de alimentare cu apa si care se aprovizioneaza din alte surse (fantani, cismele) sunt si mai expusi la o apa microbiologic incerta.

Apa poate conține bacterii, germeni, virusuri, paraziti, arsen, plumb, cadmiu, fluoruri, pesticide, etc. Expunerea indelungata la astfel de substante provoaca boala cronica renala, hipertensiune, boli gastrointestinale, probleme cu ficatul, imbatranirea prematura a pielii, probleme ale sistemului circulator si alte afectiuni grave de sanatate.

Controalele efectuate in anii anteriori de catre institutiile de resort si organizatii neguvernamentale referitor la calitatea apei imbuteliate de pe piata au aratat, in anumite cazuri, abateri privind concentratii marite de bacterii in apa, termene de garantie depasite, nerespectarea conditiilor de pastrare si depozitare, lipsa unor informatii de pe etichete, ambalaje deteriorate etc.

zepter-apa-pura-sisteme-purificare-7

Solutiile de purificare a apei comercializate de Zepter, respectiv sistemele EdelWasser si AqueenaPro, folosesc un proces complex de filtrare a apei in 5 etape, asigurand o eficienta medie de retinere a diverselor tipuri de substante din apa de 96-98%. Ele reprezinta surse permanente de apa purificata atat pentru uzul la domiciliu, cat si in spatiile de birouri / afaceri. Acestea au capacitatea de a retine nu numai impuritatile de natura fizica din apa, ci şi pe cele de natura chimica, organica, microbiologica.

zepter-apa-pura-sisteme-purificare-2

Ambele solutii beneficiaza de documentatii oficiale ce demonstreaza performantele de utilizare si conformitatea cu reglementările stricte ale Uniunii Europene. De asemenea, sistemele Zepter de purificare a apei sunt certificate internațional de către prestigioasa Asociație Americană a Calității Apei, în conformitate cu standardele internaționale NSF/ANSI 42, 53 și 58, fapt ceea ce garantează eficiența acestora.

Sistemul AqueenaPro oferă zilnic 370 de litri de apă purificată, printr-un consum electric minim (25W).

Sistemul EdelWasser oferă zilnic 78 de litri de apă purificată, nefiind necesară conectarea la o sursă de energie electrică.

Sistemele de purificare a apei Zepter ne protejează sănătatea împotriva substanțelor poluante precum bacteriile, virusurile, metalele grele și, în plus, ne ajută să economisim timp și bani.

AqueenaPro si EdelWasser pot fi achizitionate direct din magazinul Zepter din Bucuresti (Bd. Unirii nr. 70) sau de la reprezentantii Zepter din toata tara. Achizitia se poate realiza si cu plata în rate lunare.

zepter-apa-pura-sisteme-purificare-10

In plus, inscrierea gratuita in programul de loialitate Zepter Club Live 100 , confera membrilor accesul la discounturi semnificative la achizitia orica rui produs Zepter.

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha