De la Light Good Food la „La Floreasca”

..firesc, ar spune unii. Necesar, as spune eu.

Asumat. In totalitate.

Cine a fost Light Good Food? Dar cine este La Floreasca?

La Floreasca_logo 2020_black 50_bg white 255

 

Light Good Food l-am creat in septembrie 2013, pe fondul unei aprigi crize de identitate. Asa ca, bananaiam de colo colo lamentandu-ma de lipsa crasa de chestii misto din viata mea. Caci asta sunt, am nevoie sa fac lucruri. Sunt o extrovertita.

O prietena a venit cu stralucita idee de a-mi face un blog. Ma uitam la ea crucis – nu gateam si nu scriam la nivelul unui blog. Dar, cum sa nu fac eu o demonstratie?! Fac! Si asa am pornit blogul. Aiurea-n pom, as putea spune :)..

Nume Light Good Food  l-am ales  pentru ca nu voiam sa stie nimeni ca era blogul meu si planul meu era sa public doar cateva retete de dieta, plan pe care l-am si tinut pana prin decembrie 2013. 4 luni. Planurile mai putin fericite trebuie sa dureze putin.

In decembrie 2013 mi-a venit stralucita idee de asocia muzica cu mancarea. Da, da, stiu ca suna dubios si ca este greu de inteles. But follow me…

M-am gandit ca ar fi foarte misto ca lumea sa-mi propuna o melodie si eu sa o asociez cu un preparat. Dar care sa aiba o legatura.. Exemplu : http://lightgoodfood.ro/s/tag/eroina/

Pur și simplu am fost furată de acest val  – mi se părea atât de mișto ceea ce faceam și cum asociam, încât nici nu realizam că facusem un al doilea job pentru mine din asta. Și găteam cât nu gătisem în viața mea până atunci. Era cu multă distracție și multe trăiri interne.

Light Good Food a trecut delicat la Light on the Good Food. Nu era loc de diete. Era despre hrană. De orice fel. Și mai mult, cred cu tărie că poți mânca orice dacă ții cont de cantitate și de calitate.

Apoi au urmat vreo 4 ani mai…altfel. Ani în care s-a schimbat tot cu tot, ce era imposibil a fost posibil, ani în care m-am recalibrat și am devenit mamă. De gătit nu prea m-am ocupat. Iar de treaba cu scrisul….pff….nici atât.

Am ajuns aici. Cu pofta de râs, de gătit și de povestit. Cu mine asta care sunt acum. Mai autentică.

„La Floreasca” a venit foarte natural. Ce te poate defini mai bine decat propriul tău nume?!

În „La Floreasca” este o notă de Caragiale cu un accent glamour, care-mi surprinde așa cum trebuie spiritul.

Cum sunt eu?! –  râd cu poftă, vorbesc tare și nu pot trăi doar cu mine. Sunt perfectionistă și las să mă roadă prea mult idealul. Panicoasă uneori, copilăroasă de multe ori, fac din sinceritate o virtute. Prea principială pe alocuri, furioasă pe nedreptate și ciudat, nehotărâtă când te aștepți mai puțin :). Neatentă și grăbită, văd magia în orice lucru firesc și iubesc emoțiile. Îmi place să dansez, să mă alint și să fac lucruri creative.

Asta sunt. Alta nu aveți. :)

Ce vreau de la acest blog? Să avem un loc virtual unde să ne întâlnim, să povestim de orice, să râdem împreună și să plecați și cu o reteță. Sigur, ne mai jucăm și cu muzica, pentru că face parte din modul meu de a mă exprima.

Vă invit la masă, în fiecare zi. La Floreasca este loc pentru toată lumea!

Și nu uitați  – Pofta Vine Online!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha