Café Athénée – Bistro & Wine Bar – un nou concept pentru sezonul rece

Bistro-ul Café Athénée din cadrul hotelului Athénée Palace Hilton întâmpină sezonul de toamnă / iarnă cu un concept revigorat și vă invită să savurați un nou meniu și o listă extinsă de vinuri. Conceptul Bistro & Wine Bar împrospătează atmosfera locului printr-o ofertă inspirată de creații gastronomice delicioase, combinate cu o selecție aleasă de vinuri locale și internaționale.

Wine & Tapas BUN2
Meniu variat și bunătăți dulci în Vitrina cu Deserturi
Lista de preparate culinare incluse în noul meniu încântă prin prezența unor rețete internaționale inedite: de la supa tradițională chiliană din fructe de mare Paila Marina la delicatesa peruviană din carne de vită Lomo Saltado, de la Ton Saint Remy și Fajitas în tigaie fierbinte, până la platouri tradiționale românești servite cu cele mai bune condimente. Vegetarienii vor fi încântați de gustul Ratatouille à la Nicoise, în timp ce iubitorii de carne pot savura burgeri și fripturi delicioase. Diminețile de toamnă vor deveni mai frumoase cu opțiunile de mic dejun a-la-carte, incluzând ouă preparate la comandă, produse de patiserie și smoothie-uri sănătoase.
Pentru amatorii de dulciuri, deserturile și specialitățile de patiserie din Vitrina cu Bunătăți a Café Athénée sunt disponibile pe tot parcursul zilei pentru a fi savurate fie în locație, fie la pachet pentru acasă.

Desserts

 

furuits de mer 5fajitas with wine2

Vinul și Tapas fac după-amiezile mai delicioase

Fie că optați pentru o gustare ușoară pe fugă după o întâlnire în hotel, sau vă bucurați de o masă relaxată în compania prietenilor, puteți alege dintr-o listă extinsă de vinuri de calitate din România, Moldova, Franța și Spania, toate cele 25 de sortimente fiind servite la pahar pentru a fi gustate pe îndelete alături de o selecție de gustări stil tapas, create cu cele mai bune ingrediente – combinația perfectă pentru o după-amiază melancolică de toamnă. Pe înserat, bistro-ul de peste zi se transformă într-un plăcut lounge bar cu muzică în surdină și lumini în ton cu orele amurgului, unde vă puteți relaxa la un pahar de vin.

Wine & Tapas 4
Muzică live la „Unplugged Wednesdays” în serile de miercuri
În fiecare miercuri seară, luați o pauză de la agitația zilnică a orașului și bucurați-vă de atmosfera relaxată din Café Athénée, ascultând muzică live cântată de Cezar, vocea care va face ca serile de toamnă să devină mai frumoase. Adăugați un pahar de vin și o mâncare bună și cu siguranță vă veți dori să reveniți!

Cezar @ Unplugged Wednesdays
Café Athénée – Bistro & Wine Bar – de la parterul hotelului Athénée Palace Hilton este deschis zilnic între orele 8:00-22:00 și vă întâmpină cu opțiuni variate de servire a mesei (mic dejun, prânz și cină).

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha