Brasserie 41

Am fost invitata sa descopar meniul de la Brasserie41. Si am fost placut surprinsa de gustul mancarii – in special de salata Caesar si de tartarul de ton si de somon, de desertul Kaslalia, de coastele lipicioase, de fructele de mare…. Si pastele mi-au placut. Sigur, nu am fost capabila sa gust tot (desi din descriere pare ca am stat sa mananc vreo doua zile!), dar asupra a ceea ce m-am oprit, a avut gust!

Si este esential sa alegem localuri unde servesc gust, pe langa design si amabilitatea!

brasserie-41-cop-2

Meniul de la Brasserie41 este semnat Chef Sorin Bontea, unul dintre ce mai cunoscuti si iscusiti bucatari romani. Chef Sorin Bontea si-a pus amprenta intr-un mod inedit asupra meniului brasseriei. Acesta iese in evidenta prin diversitatea de produse cu specific international, dar contine si cele mai indraznete interpretari ale stilului bistro-urban. Majoritatea produselor sunt homemade, de la chiflele cu susan pentru burgerii clasici, fondue sau spicy si pana la delicioasele blaturi ale deserturilor, precum preferatele prajituri ale clientilorkastalia sau vanilla burrata!

Brasserie-41-4

In plus, la aproape un an de la inaugurare, Brasserie 41 a lansat conceptul de Street Bar Parties!

Pe perioada verii, in fiecare zi de vineri si in weekenduri, pe ritmurile mixate live de un dj, Brasserie 41 le ofera clientilor un ambient relaxant pentru o iesire in oras, unde pot avea parte de o experienta culinara, cu un meniu semnat Chef Sorin Bontea!

35228026_1714945358575085_6317555210587734016_n

Pe langa terasa din fata, zona in care se desfasoara “seara la trotuar”, cum le place reprezentantilor braseriei sa numeasca petrecerile Street Bar, locatia dispune in partea din spate si de o terasa intima, ce are o capacitate de 30 de persoane sitting.

Atat terasele, cat si intreaga locatie, au fost decorate in stil mediteranean, iar numitorul comun al elementelor de design este lemnul masiv de merbau, completat de elemente din marmura, lemn de fag sau stejar.

Brasserie-41-2

Mai am de incercat preparate din meniu, motiv pentru care cu siguranta le voi mai face cateva vizite!

Enjoy!  

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha