TURN MY BLACK FRIDAY INTO PURPLE FRIDAY!

 

BP

 

Liber la aprecieri!

Liber la sugestii!

Liber la comunicare!

GRA-TIS!

Tintiti-ma!

target

 

Scopul meu este sa incerc sa-mi inteleg audienta. Sa fac lucrurile mai bine, mai grozave, mai fara cusur.

Sa cresc precum un aluat de paine. Pentru a creste am nevoie de maia. Din aia salbatica. Maiaua sunteti voi. Asa ca, fiti generosi si spuneti-mi ce va place, ce ati vrea sa fie diferit si ..orice altceva legat de ..gatit si de blog.

Si cel mai important, sa nu precupetiti cu laudele! Daca mai dati si like paginii mele de Facebook , you will turn my Black Friday into PURPLE FRIDAY! :) 

 p

 

Multuuuumesc!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

8 Comentarii

  • comment-avatar
    Stefan noiembrie 27, 2014 (10:06 pm)

    Salut!

    Exista posibilitatea de a afisa reclame pe blog? Daca da, la ce pret?

    Ms.

  • comment-avatar
    Ana noiembrie 27, 2014 (10:13 pm)

    Buna seara.

    In primul rand felicitari pentru blog!

    Retete pentru vegetarieni exista pe site?

    • comment-avatar
      Roxana - Light Good Food noiembrie 27, 2014 (10:18 pm)

      Buna seara si multumesc! Da, exista. Rulouri vietnameze, fasole verde asiatica, guacamole..etc. Le voi pune eticheta „vegetarian” sa fie mai usor de gasit. Multumesc de sugestie. Mai gasesti si retete fara carne…depinde ce tip de vegie esti :). Seara frumoasa!

  • comment-avatar
    Mariana noiembrie 30, 2014 (11:17 pm)

    Buna.

    AM GASIT BLOGUL CAUTAND PE NET DUPA „SOS DIN CIOCOLATA”. IMEDIAT AM NOTAT RETETA SI TE AM ADAUGAT IN LISTA MEA DE BLOGURI PREFERATE!
    IN PLUS BLOGUL SE INCARCA RAPID SI POT SA CITESC SI DE PE TABLETA!

    MULT SUCCES!

  • comment-avatar
    Lili decembrie 8, 2014 (4:14 pm)

    Salut!

    Felicitar pentru blog, imi place foarte mult stilul. Te-am urmarit si pe blogul vechi, dar acesta este mult mai usor de folosit!

    Cateva sugestii:

    – mi-ar placea sa scrii putin mai detaliat despre ingredientele folosite (de unde ai achizitionat, care sunt mai bune (frisca de la Hulala sau de la dr Oetker, sau pt Risotto de sofran cu martini ce tip de vin ai folosit de 9% ))
    – salvare in pdf a reteleor

    :)

    Mult scuccec!

    Liliana

    • comment-avatar
      Roxana - Light Good Food decembrie 8, 2014 (4:43 pm)

      Buna, Lili! In primul rand iti multumesc pentru ca ma urmaresti. Sugestiile tale sunt foarte bine venite si le voi pune in aplicare.
      Referitor la frisca – nu folosesc niciodata Hulala sau Dr. Oetker. Prefer sa-mi pregatesc frisca singura din smantana pentru frisca (La Dorna sau 365). Nu prea sunt prietena cu prafuri, plicuri si alte chestii semipreparate. La Risotto trebuie sa ai in vedere sa fie un vin demi-sec. Atat. Nu prea conteaza marca (evident, nu-ti recomand o sticla de 5 lei :)).
      O saptamana minunata iti doresc!

Intorduceti codul de siguranta

captcha