Tartine cu branza de capra, smochine si ceapa caramelizata

Branza de capra smochine si ceapa caramelizata

Serialul ” Fructele uscate si branza de capra” continua cu episodul 2: ” Branza de capra, Smochinele si Ceapa Caramelizata”.

Sinopsis: personajul principal, Branza de capra, isi continua calatoria in jurul Pamantului. De data aceasta, intalneste in drumurile sale Smochina. Vor fi cele doua persoane compatibile? Va reusi Ceapa Caramelizata sa le oficializeze compatibilitatea?

Actori (ingrediente):

  • branza de capra
  • smochine uscate taiate in jumatati
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • cateva fire de rozmarin
  • sare, piper
  • bagheta
  • 20 ml de coniac sau sherryBranza de capra smochine si ceapa caramelizata 2

Incingeti cuptorul la 190º C.

Intr-o cratita puneti smochinele, coniacul si putina apa si lasati sa dea totul intr-un clocot.

Intr-o tigaie puneti la incins uleiul de masline si apoi caliti ceapa taiata juliene, usturoiul, rozmarinul, sarea su piperul timp de 10-12 minute pana ce ceapa se caramelizeaza.

Ungeti feliile de bagheta cu branza de capra, puneti cate o jumatate de smochina si putin din amestecul de ceapa caramelizata. Puneti-le apoi in cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt,  pentru 20 de minute.

Branza de capra smochine si ceapa caramelizata 3

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

2 Comentarii

  • comment-avatar
    Cris ianuarie 23, 2015 (11:08 pm)

    Ce bine suna, mai ales ca branza de capra si smochinele fac parte din meniul meu saptamanal. Chiar nu m-am gandit sa le combin si cu ceapa caramelizata. Definitv le incer :)

Intorduceti codul de siguranta

captcha