Tagliatelle cu rosii, usturoi, ciuperci si ulei picant – How do you like me now,The Heavy

Pastele ( cu s..de la stare, nu cu ș de la șovăielnic) . Ne plac asa. Ne plac invers. Ne plac naturale. Ne plac ..impopotonate.

Stim cu totii gustul pastelor. Si cateodata avem senzatia ca nimic nu ne mai poate surprinde. Si totusi….

Ne schimbam, si unii si altii.  Unii se schimba atat de mult ca parca nici nu mai esti in stare sa legi o conversatie cu persoana pe care credeai ca o stii precum ceasul tau biologic. Dar si ceasul biologic se schimba.

Schimbarile bruste sunt cele mai greu de digerat. Daca mereu mananci paste bolognese si dintr-o data ti se spune ca trebuie sa mananci paste de post o sa fii bulversat. O sa crezi ca vei deveni un subnutrit. Ca vei fi condamnat la o viata fara gust.

Vei fi subnutrit..pana gusti….si vei vedea ca pastele merg si asa…de post.

Tagliatelle cu rosii si ciuperci 2

Ingrediente:

  • 250 g tagliatelle
  • 200 g ciuperci (sau o conserva)
  • 200 g rosii cherry
  • 3 catei mari de usturoi
  • ulei de masline
  • 150 g rosii decojite conserva
  • busuioc
  • chili (optional)
  • sare, piper

Tagliatellele le fierbeti cu 1 minut mai putin fata de timpul indicat pe cutie. Pastrati 1 polonic din apa in au fiert. Va rog sa nu treceti pastele prin apa rece dupa ce au fiert. Mai bine puneti peste, dupa ce ati aruncat apa, putin ulei de masline si amestecati.

Zbrobiti usturoiul si caliti-l putin in ulei de masline. Adaugati ciupercile, apoi rosiile. Daca simtiti nevoia de mai mult sos adaugati putin din apa in care au fiert pastele.

Apoi condimentati cu ce va place: sare, piper, chili si musai busuioc proaspat.

Eu am avut un condiment special din Italia cu multe verdeturi si iz de trufe negre. Cum prind pe cineva ca pleaca in vreo tara, profit de ocazie, si cer sa mi se aduca condimente. Ca d-aia avem prieteni, nu?! Asa ca am folosit si putin din condimentul asta.

Si la final, am pus in farfurie si putin ulei picant (gasiti in comert).

Tagliatelle cu rosii si ciuperci 1edited

Poate ca nu o sa ti se pare cele mai tari paste pe care le-ai mancat pana acum… dar cu siguranta iti vor da energia necesara sa mergi mai departe.

Si sa te reinventezi. Si sa te placi. Si sa-i intelegi si pe cei care se schimba atat de brusc. Si fara preaviz.

Multumesc, Miki, pentru provocare!

Enjoy!

Sursa: eu

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha