Spanac cu lamaie si unt – Perfect fara tine

Previzibil probabil pentru „Perfect fara tine” (provocarea 5)

Aveam de ales intre ceva fara carne si ceva fara zahar. Si am ales fara carne.

„Perfect fara tine” a nascut mici controverse in randul doamnelor – bine, recunosc, si eu m-am gandit la versul ala ..”am vrut si eu sa vad cum e sa fii barbat”..

Spanacul – iti place sau nu-ti place. Insa spanacul este talentat – ca si Chirila.

Stim cu totii cate beneficii ne aduce o doza de spanac.
Si beneficiile unei vacante la mare….ultravioletele de dimineata, aerosolii marini…:)

Reteta de fata este, asa cum v-am obisnuit, foarte simpla:
– 900 g spanac (eu am folosit 2 pungi de spanac congelat)
– 3 linguri ulei de masline (puteti pune mai mult, dar eu am zis sa raman in zona light)
– 1/2 cana apa
– 4 capatani mari usturoi
– sare, piper
– lamaie
– unt

Intr-o tigaie incingeti uleiul si caliti usturoiul tocat – nu-l caliti prea mult! Apoi adaugati spanacul congelat si apa si lasati pe foc cam 10 minute (amestecati din cand in cand) – eu am pus si un capac peste tigaie la un moment dat! mi s-a parut mie ca-i mai bine :)

Sare, piper…si gata!

Cand puneti spanacul in farfurie stoarceti deasupra niste lamaie si la final puneti o bucatica de unt.

Merge de minune ca atare sau.. langa ceva :)

PS: nu mai stiu unde am vazut reteta – imi cer scuze ca nu fac referire la autor!

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha