Salmon swiss roll

Sau rulada cu somon fumee. Am vazut ca sunt multe retete de rulada in stil Dukan. Hop si eu cu una :)).

Pentru „blat” aveti nevoie:
– 2 oua (separati albusul de galbenus)
– 3 linguri de amidon de porumb (nu fiti calici sa le puneti cu varf!) :). Puteti face si cu 1 lingura de amidon si 2 linguri de tarate de grau.
– 1/2 lingurita praf de copt
– 1 lingura generoasa de branza 0,2 % grasime.

Pentru umplutura:
– 200 g branza 0,2 % grasime
– 100 g somon fumee
– seminte de chimen
– marar
– sare

Albusul de bate separat cu un praf de sare. Amestecam galbenusul cu amidonul si praful de copt. Apoi incorporam in amestec albusul. Intindeti pe foaia de copt si puneti tava in cuptorul preincalzit la 180 C. Dupa 15-20 de min aluatul ar trebuie sa prinda o culoare frumoasa maronie.
Dupa ce s-a racit intindeti pe blat branza de vaci amestecata cu marar, seminte de chimen si sare. Puneti apoi fasiile de somon si rulati.

Light good salmon swiss roll! Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha