Primul eveniment culinar

Am tot dat „vina” pe conjunctura! De fapt, conjunctura mi-am creat-o.
Si am inceput sa strang povesti! Si sunt norocoasa pentru ca am experimentat chestii la care doar visam!..si ghici ce?! …nu a fost chiar atat de complicat precum imi imaginam. Asa se-ntampla mai mereu :).Este adevarat ca orice incercare are „costurile ei” – emotii, framantari, agitatie, oboseala, tentatia de a abandona – dar uitandu-ma in spate zambesc!
Aveam printre invitati si persoane care nu gustasera vreodata ceva facut de mine, sau de Bogdan.
Desi, la un moment dat am ramas fara un ingredient cheie – dar ne-am descurcat!..si am avut si ceva „wasted food” – am cumparat mai mult decat era necesar :)..firesc!

Gata?..totul „montat”?..putem iesi?..GO!
Si-am inceput!
Le-am servit invitatilor nostri :
– salata italiana
– pork parmigiana / pollo parmigiana (dupa preferinte) cu mix de linguini
– panna cotta cu flori de iasomie
De mancat, au mancat! Au spus ca le-a si placut! Si ca s-au simtit bine!
Ii credem pe cuvant!
Noi ne-am distrat, ne-am agitat, ne-am concentrat, ne-am emotionat, ne-am lasat si semne (ma rog, eu! nu puteam lasa sa treaca ziua asta fara sa fac o boacana – o boacana care o sa se transforme intr-un „tatuaj” :)).
Pe la ora 17:00 am terminat! Eram obositi si veseli! Dar veselia bate oboseala, intotdeauna!
Ei sunt cei pe care, speram noi, i-am fericit :)..si care ne-au fost alaturi! MULTUMIM!

Am terminat ziua discutand ce vom face data viitoare! :)..deja gandeam felurile de mancare :))!
Suntem plini de optimism! Pentru ca ne place!!
A! si am descoperit ca am uitat sa punem rosii cherry in salata :)))..o mica eroare tehnica!
Acum suntem 2 „bucatari” … puterea creste ....promitem sa facem mancaruri care sa va bucure!
Ma-nclin in fata inventatorului masinii de spalat vase!
Am facut si febra musculara, normal! – o sa treaca! Dar experienta ramane ! :)..Si povestea!
..si rad intr-una! :)))

Anonymous mai 26, 2014 (1:29 pm)
Un asa articol merita un comentariu : BRAVO !
Bineinteles ca mancarea arata excelent, lumea parea ca se distreaza, iar bucatarii nu prea stresati…
Eu zic ca se poate trece la faza 2, cu invitati fff pretentiosi :p
Light Good Food mai 26, 2014 (1:53 pm)
…daca avem acordul pentru faza 2, restul sunt doar detalii fff mici :). Multumim!
Anonymous mai 26, 2014 (5:28 pm)
felicitari puiutule!!bv!!va pup
Light Good Food mai 26, 2014 (5:38 pm)
„puiutule” e folosit doar de 3 persoane! :))) Multumesc!
Si sper sa si participi la unul dintre numeroasele evenimente care vor urma! Te pupam si noi!
Anonymous mai 26, 2014 (5:37 pm)
N am fost acolo dar citind povestioara ta aproape ca simt mirosul mancarii !
Eu va laud pentru curajul vostru pemtru ca ati demonstrat ca cel mai important este
Sa incerci si daca asta iti si iese..:-)
Bafta ECHIPEI Light Good Food si la mai multe !!
Light Good Food mai 26, 2014 (5:40 pm)
Echipa multumeste! Si echipa va fi foarte fericita daca vei simti mirosul mancarii direct din farfurie, la urmatorul eveniment 😉
Anisoara Popa mai 26, 2014 (7:49 pm)
Reusita voastra de ieri a avut miros (daca tot se vorbeste de mirosuri) de bucurie, prietenie si flori de iasomie…a fost atat de placut incat versurile se creeaza de la sine, cu sau fara rosii chery in salata….Felicitari draga Bogdan si Irina, iar tie Roxana, felicitari de trei ori: ptr ca ai zambit mereu, chiar si privind arsura-tatuaj, ptr idee si ptr felul in care ai ales sa fii ca si gazda….minunat!
Light Good Food mai 26, 2014 (8:04 pm)
Cand ai timp liber poti sa ne scrii postarile pe blog?!..ai scris atat de frumos! Iti multumim ca ne-ai fost alaturi! ..iar eu iti multumesc pentru ca ma bucuri doar gandindu-ma la tine! ….ba eu
Anonymous mai 26, 2014 (7:51 pm)
Sunteti tare frumosi! Meritati sa participati la MasterChef! Multe realizari si seri memorabile!!!
Light Good Food mai 26, 2014 (8:06 pm)
Multumim mult!