Pizza in clatita – Acasa, Smiley

Acasa e locul ala al tau. Doar al tau.

 

Dar parca mai acasa e acolo unde-s toti. Unde-i mama si tata si unde-s fratii. Laolalta.

Cu toate ale lor si cu toate ale tale.

Acolo unde radem, ne certam, mancam, povestim, iar radem, iar ne certam, iar povestim si cantam.

Acasa-i locul unde-s toate amintirile.  Si visurile si sperantele…

Acasa-i tot. Si uneori e mult. Si cateodata prea putin. Sau prea mult de putin.

Numesti multe locuri acasa…dar de preferat preferi un singur  „acasa”.

Ca si cu pizza….multe feluri, un singur fel preferat.

Pizza in foaie de clatita este mancarea copilariei mele. Imi amintesc cu mult drag cum gateau mama si tata genul asta de pizza. Mi se parea ca este mancarea familiei noastre, pentru ca nimeni in jurul meu nu auzise de pizza in foaie de clatita.

pizza in foaie de clatita 2

Ingrediente pizza in foaie de clatita:

  • 250 g bacon afumat
  • o ceapa
  • 1 ardei mic gras
  • suc de rosii
  • cateva ciuperci tocate
  • fulgi chili
  • sare, piper
  • busuioc
  • cascaval ras
  • rondele rosii cherry

Caliti ceapa cu baconul si ardeiul gras. Adaugati ciupercile. Apoi sucul de rosii.

Asezonati cu fulgi chili, sare si piper si busuioc.

Dupa ce ati facut compozitia, puneti doua maini de cascaval ras.pizza in foaie de clatita 1

Clatita:

Bateti 2 oua, puneti 200g faina, 100 ml lapte si apa minerala – cam 180 g. Compozitia trebuie sa fie fluida ca o smantana lichida.

Apoi distrati-va cu clatitele :).

Puneti compozitie in fiecare foaie de clatita. Deasupra foii de clatita puneti rondele de rosii cherry si cascaval ras.

Dati la cuptor pentru 10 min, la 180 °.

pizza in foaie de clatita 3

Acasa! Indiferent de ce facem, cum facem, cat facem…. tanjim dupa acasa.

Am inceput sa ajungem rar acasa. Din ce in ce mai rar. Uneori deloc.

Pentru ca uneori lucrurile simple devin prea complicate.

Dar le desfacem noi :).

Important este sa fim toti laolalta. Macar cateodata.

Multumesc, Dana, pentru provocare!

 

Enjoy!

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha