Oua in chifla cu bacon si emmentaler – Tequila Sunrise, Cypress Hill

Te trezesti dimineata. Lumina devine brusc cel mai mare dusman. Nu ti-ai pus atropina in ochi si totusi orice unda luminoasa pare un far. De camion.

Capul iti explodeaza. Si parca creierul a inghetat si orice zgomot se loveste de peretii aia de gheata si face un ecou infernal .

Si-ti simti capul greu raaau! Si sigur nu s-a umplut brusc de stiinta!
Ieri era usor :). Si azi-noapte era usor! Asa de usor incat pluteai.

Si sigur nu pluteai atarnat de un cui de tavan. Asemeni unui sac de box. Si atunci, de ce te simti ca atare?

Nu intelegi! Pur si simplu nu intelegi de ce toate senzatiile astea de durere, greata, furnicaturi si ameteala. Ce-ai facut asa de rau?!

..stiti vorba aia..sticla sa fi fost de fier..ce brand aveam :)!

Ou in chifla cu bacon si emmentaler 2

Si pentru ca TREBUIE sa-ti revii, te ajut cu cateva ponturi anti-mahmureala :

  • banane – sursa de potasiu, reduce senzatia de greata si oboseala
  • miere si lamaie combinata cu niste apa fiarta – ajuta la procesarea alcoolului
  • apa (desi, subiectii au precizat ca mai rau au accentuat mahmureala)
  • ghimbir – faci un ceai din radacina si adaugi miere si lamaie
  • Bloody Mary – siiiigur ca da!
  • ciorba (de preferat acra! sa ti se sterpezeasca dintii)
  • muraturi
  • un mic dejun consistent

Sigur, poti face cele mai sus daca te poti misca. Daca nu, roaga pe cineva sa te ajute. Nu ai pe cine?..nasol…

Eu iti propun un mic dejun consistent cu muraturi.Ou in chifla cu bacon si emmentaler

Ingrediente oua in chifla cu bacon si emmentaler:

  • chifla (musai pe rotund – altfel nu iese. De fapt, iese, dar nu cred ca mai ai si capacitatea de a decupa…)
  • un ou sau doua (depinde de raportul inaltime greutate :))
  • emmentaler ras
  • ceapa verde
  • patrunjel
  • fasii de bacon (sau somon fume daca te tine!)
  • sare, piper
  • muraturi din belsug

Ungi o tigaie cu putin ulei. Pui oul la prajit. Daca pui 2 oua, le pui lipite. Adaugi peste ou ceapa verde, patrunjelul, sarea, piperul si branza rasa.

Pui in tigaie si fasia de bacon sa se rumeneasa.

Iei o chifla, o tai de jumatate……atentie la cutit!!..si o pui peste oua. Le-ntorci, pui si fasia de bacon..si aia e!

Ou in chifla cu bacon si emmentaler 3

 

Bagi multe muraturi, iei o pastila de cap, si daca viitoare las-o mai usor cu Tequila Sunrise.

Micul dejun poti sa-l pastrezi in orice circumstante – oua in chifla cu bacon si emmentaler!

Daca-i prea greu sa citesti, ti-am facut un film, sa-ti usurez treaba.

Spor! Si la cate mai putine rasarituri cu tequila in cap!

Multumesc, Biggie, pentru provocare!

Enjoy!

Sursa: addictedtofood.net

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha