Ou copt cu bacon – Is not too late, Three Days Grace

Cat de tarziu este de fapt „nu e prea tarziu”?

Unii dintre voi se incrunta. Altii inteleg.

Depinde de tarziul fiecaruia.

Daca in mod constant iti mananci micul dejun la pranz, considerand ca nu-i prea tarziu,  sari direct la cina. Si uiti de pranz. Si constati ca ” nu-i prea tarziu” devine de fapt mancatorul de timp.

Eliptic, nu? Si „nu-i prea tarziu” este prescurtat…ou copt cu bacon 2

Ingrediente mic dejun tarziu – ou copt cu bacon

  • 1,2 oua (depinde de „intarzierea” ficatului fiecaruia” )
  • 2,3 fasii de bacon
  • putina ceapa tocata
  • ardei gras rosu
  • sare, piper
  • unt

Ungem o forma de ceramica, sau de briose, cu unt. Tapetam fundul si peretii formei cu fasiile de bacon.

ou copt cu bacon

Adaugam ceapa, ouale, sare si piperul. „Inchidem” oul cu fasiile de bacon ramase pe afara. Punem cateva feliute de ardei gras rosu tocat si dam la cuptor pentru 10-15 minute la 180º. Timpul si temperatura difera de cat de moale vreti sa fie oul.

ou copt cu bacon 1

Cateodata, ne consolam cu faramele de timp care au mai ramas pentru a face din „nu-i prea tarziu” mica noastra eternitate.

Enjoy!

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha