Maduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte -Inel, inel de aur, Faramita Lambru

Inelul de aur. Atat de mult alergatul si dorit inel de aur.

Atat de alergat incat de multe ori se uita scopul. Si focusul se muta doar pe executie.

Nuntile au devenit spectacole. Se pierde din vedere faptul ca cei doi sunt acolo unul pentru altul. Si ca-si sarbatoresc, cu public, promisiunea de a fi impreuna si de a cladi. Orice vor vrea ei sa cladeasca.

Se pune accent pe cat de mult si nu pe cum.

Nuntile au devenit polite de asigurare. Vin la tine – vii la mine!

A devenit o virtute numarul mare de persoane. A devenit o virtute sa epatezi, in loc sa fii prezent. Sa te stresezi cu cat mai multe momente, in loc sa te bucuri. Sa faci zeci de liste cu cine unde sta, in loc sa ai ragazul de a intelege ce presupune restul vietii tale.

Iar invitatii, cativa dintre ei, se erijeaza in critici „constructivi”. ..muzica-i prea tare, mancarea nu ne place, vinul ala era mai bun, nu am avut loc de dans…

Nuntile au devenit un must. Dar must(ul), tinut in conditii improprii, se oteteste repede.

Si nu de multe ori, in loc ca cei doi sa fie conectati, devin supra-saturati. Si li se-apleaca.

Caci nu-i usor de digerat o nunta. Si daca n-ai salata de patrunjel l-andemana, se duce naibii toata seara…

Maduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte 3Ingrediente maduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte 

  • oase de vita cu maduva
  • usturoi
  • rosii cherry
  • patrunjel. muuult patrunjel
  • zeama de lamaieMaduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte 4

Incinge cuptorul la 220-230 ° C.

Ia capatanile de usturoi si taiele capacul de sus, stropeste-le cu putin ulei de masline si condimenteaza-le cu sare si piper. Fa-ti niste cosulete din folie de aluminiu, pune putin unt si rozmarin. Pune capatanile cu partea taiata in jos in foliile de aluminiu.Maduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte 2

Pune totul intr-o tava mare si nu uita sa lasi loc si pentru oase. Dupa 15 minute pune si oasele in tava. In picioare. Mai lasa totul la cuptor vreo 25 de minute. In ultimele 10 minute arunca si-un ciorcine de rosii cherry in tava.

Salata de patrunjel: toci mult patrunjel, arunci cuburi mici de rosii, sare, piper si zeama de lamaie.

Apoi incearca sa fii moderat cu maduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte. E grea!

Maduva la cuptor cu salata de patrunjel, usturoi copt si rosii coapte 1

Ce simplu era inainte…jucai cu lautarii si te bucurai…

Fa-ti nunta cum vrei! Dar nu uita de tine!

Si nu uita ca inelul ala are muult mai mult in el..decat o seara!

Multumesc, Dl. Tinu Bladea, pentru provocare!

Enjoy!

 

 

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha