Înghețată naturală, fără zahăr, în doar câteva minute, cu More Juice Press de la Zepter

Dacă ți-e poftă de înghețată delicioasă și aromată, dar vrei să fie naturală, fără pic de conservanți, și să o și pregătești acasă, în doar câteva minute, atunci soluția ideală este să o prepari cu aparatul More Juice Press de la Zepter.IMG_2104

More Juice Press folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte calitățile nutritive.

Cu More Juice Press de la Zepter poți pregăti nu doar juice-uri de fructe sau legume, ci și o multitudine de tipuri de înghețată. Creativitatea nu are limite.

Spre exemplu, dacă ai acasă smântână, banane și fructe de pădure congelate, le poți introduce în More Juice Press și să obții o delicioasă înghețată proaspătă pe care o poți consuma pe loc.

La fel și cu mango și banane congelate pe care le poți îmbina cu iaurt grecesc.IMG_1961

Delicioasă și răcoritoare este și înghețata din pepene galben și mentă. În acest caz, întroducem în More Juice Press 300 gr de pepene galben rece, 2 banane feliate și congelate, 280 gr de iaurt grecesc, 100 gr miere, coaja rasă și zeama de la o lămâie și 1 lingură de frunze de mentă tocate. Rezultatul este spectaculos!

Îți dorești rețete mai puțin obișnuite? Ce ai zice de înghețata cu avocado și cacao? Sună ciudat, e adevărat, dar este deosebit de gustoasă. Îți trebuie 3 banane feliate și congelate în prealabil, 1 avocado mare și bine copt, 4 lingurițe cacao, 1 cană cu lapte rece, esență de vanilie și 1 vârf de cuțit sare. Rezultatul se poate servi cu frunze de mentă.

Nu în ultimul rând, cum îți sună înghețata de mazăre cu mentă?  Da, se poate face și este la fel de răcoritoare. Își trebuie mazăre congelată, frunze de mentă tocate, lapte de cocos rece amestecat cu miere, coajă de lime și vanilie.

Mai mult suc și pulpă cu More Juice Press IMG_2586

Aparatul More Juice Press de la Zepter folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Se păstrează astfel intacte calitățile nutritive!

Când storci fructele sau legumele cu more juice press vitaminele și substanțele nutritive sunt protejate. Sucul este stors uniform, iar aparatul nu permite căldurii și aerului să pătrundă în celule.

Astfel vei obține o cantitate mai mare de suc și de fruct atunci când folosești storcătorul More Juice Press.  Asta deoarece aparatul are o viteză lentă de extracție.

Aparatul More Juice Press poate fi achiziționat de la reprezentanții Zepter acreditați și din magazinul Zepter din București (Bd. Unirii 70).

IMG_2059

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha