Fusilli cu branza si rosii deshidratate (cheese macaroni)

Uite o reteta gata in 30 de minute.

Cu tot cu coacere:

 

Fusilli cu branza si rosii deshidratate (cheese macaroni) 1

 

Ingrediente fusilli cu branza si rosii deshidratate (cheese macaroni):
  • 250 g paste
  •  50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 g telemea mai sarata
  • 400 g lapte
  • 1 lingurita generoasa de mustar
  • 10 rosii deshidratate
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan ras

 

Fierbeti pastele cu 1 minut mai putin fata de timpul indicat pe cutie. Dupa fierbere NU le treceti prin apa rece. Niciodata sa nu mai faceti asta – tineti sosurile la distanta!

 

Intr-o tigatie topiti untul, adaugati faina si amestecati. Stingeti cu lapte. Lasati sa fiarba putin. Adaugati branza rasa sau sfaramata si lingurita de mustar. Piper si sare (daca mai este necesar).

 

Varsati pastele scurse in sos. Apoi transferati totul intr-un vas termorezistent sau de ceramica. Puneti deasupra pesmetul amestecat cu parmezanul si rosiile deshidratate. Va recomand sa puneti rosiile direct in sos – cred ca va fi mai gustos asa :).

 

Dati la cuptorul preincalzit la 200° pentru 15 minute.Fusilli cu branza si rosii deshidratate (cheese macaroni) 2

 

Gata :)!

 

Enjoy!
Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha