Flori de dovlecei pane umplute cu crema de branza

..cum spuneam intr-o postare mai veche, am primit de la tanti Dida 8 flori de dovlecei – 4 le-am facut la cuptor si 4 le-am facut pane.

Este un fel de mancare… fancy – nu te saturi din ea. Insa iti bucura ochii si papilele gustative.

Sunt multe lucruri mici care iti aduc bucurie. Important este sa le vezi si sa traiesti momentul bucuriei asa cum trebuie, nu sa-l desfiintezi analizandu-l. Si nici sa te gandesti „cum ar fi fost daca”…

Daca s-a intamplat intr-un fel, asa a fost sa fie..si acel ceva va duce la altceva, neasteptat!

Ceva, altceva, candva! Dar va fi!

Ingrediente pentru 4 flori:
– 25 g faina
– 50 g apa
– 50 g branza telemea de capra sau de vaci faramitata
– 2 linguri smantana lichida
– 1 lingura crema de branza
– sare, piper
– busuioc
– ulei de masline

Amestecati branzeturile cu smantana, sarea, piperul si busuioc tocat. Se umple fiecare floare cu amestecul rezultat.

Faina se amesteca cu apa si se omogenizeaza. Se trece fiecare floare prin „aluatul” moale  – lasati sa se scurga bine surplusul de „aluat”.
Se caleste fiecare floare in ulei de masline incins timp de 1-2 minute.


Let the serendipity be!

Enjoy!

 

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha