Cheesecake cu pamant din ganache de ciocolata neagra si chipsuri de capsuni – Living la vida loca, Ricky Martin

Ce-o insemna sa-ti traiesti viata?

Pentru unii inseamna echilibru, pe altii inseamna sa fie intr-o continua descoperire.

Pentru unii inseamna traditie, pentru altii nu inseamna nimic.

Pentru unii inseamna, din pacate, doar masini bengoase, bautura si femei, pentru altii tine de senzatii si trairi.

Pentru fiecare inseamna cate ceva.

Important este sa traim asa cum simtim, dar fara ai deranja pe ceilalti. Sa traim ramanand cu picioarele pe pamant, sau uneori putin nebuneste, pe nisip. Cu capul in nori.

Sa traim cum simtim!…. Hm!

Practic, sa simtim! Asta inseamna sa traim!

Cheesecake cu pamant din ganache de ciocolata neagra si chipsuri de capsuni 3

Ingrediente cheesecake cu pamant din ganache de ciocolata neagra:

  • 100 g biscuiti petit beure
  • 85 g unt topit
  • 3 linguri migdale macinate (daca nu le aveti nu-i nicio problema)
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite zahar Muscovado (optional)
  • 100 g branza de vaci (eu am folosit dietetica)
  • 200 g frisca (smantana lichida rece batuta cu 2 linguri de zahar pudra!)
  • 100 g ciocolata neagra de buna calitate
  • 100 g smantana lichida
  • capsuni

Cheesecake cu pamant din ganache de ciocolata neagra si chipsuri de capsuni 2

Pasii efectiv ii aveti  aici – http://lightgoodfood.ro/s/super-cheescake-supergirl/. Singura modificare adusa este ca in blatul de biscuti am adaugat si zaharul Muscovado.

Frisca o amestecati cu branza.

Ciocolata neagra o rupeti bucati mici si puneti peste ea smantana lichida pe care ati incalzit-o bine in prealabil. Dati la frigider pana se intareste din nou si apoi faramitati ganache-ul cu o furculita.

Decorati cu feliute de capsuni.

Intotdeauna in simtire avem nevoie si de ceva acid. Altfel nu intelegem dulcele!

Cheesecake cu pamant din ganache de ciocolata neagra si chipsuri de capsuni 1

Reteta rapida :). Sa aveti timp de simtit!

Multumesc, Irina, pentru provocare!

Enjoy!

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha