Cartofi la cuptor cu branza feta – Final Countdown, Europe

Numaratoarea finala…de fapt nu exista.

Mereu incepe alta. Fie ca urcam, fie ca coboram (cacofonie la partea cu coborarea…..de ce oare?!)

Poate cateodata ar fi bine sa nu mai numaram. Sa ignoram putin timpul si sa mergem mai departe fix cu ceea ce avem. Timpul oricum trece. Si nu ne-ntreaba. Noi de ce sa ne gandim mereu la el? De ce sa ne batem capul de cum si de ce?

Mai bine ne uitam in jur si facem o mancare gustoasa cu ingrediente de baza… Cartofi la cuptor cu branza feta 1

Ingrediente cartofi la cuptor cu branza feta :

  • 800 g cartofi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 300 g branza feta
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • patrunjel proaspat, tocat

Incalziti cuptorul la 200 º C.

Taiati cartofii cuburi si apoi amestecati-i intr-un bol cu uleiul de masline, oregano, sare si piperul. Atentie la sare – veti pune si branza feta.

Puneti cartofii intr-un vas yena sau intr-un vas ceramic si dati-i la cuptor pentru 30-35 de minute.

Branza feta o taiati cuburi, o puneti intr-un bol si o marinati cu patrunjelul si zeama de lamaie.

Scoateti cartofii din cuptor, puneti deasupra lor branza feta marinata si mai bagati vasul la cuptor pentru inca 5 minute.

Cartofi la cuptor cu branza feta 2

…cele mai bune mancaruri sunt cele care au proportia corecta de aciditate…

 

Multumesc, Jean, pentru provocare!

Enjoy!

Sursa: www.cinnamonspiceandeverythingnice.com
Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Nu sunt comentarii

    Intorduceti codul de siguranta

    captcha