Cafe Bulevard & More….& Sachertorte

Cum prepari un tort stil Sachertorte?

Cauti mai multe retete pana o gasesti p-aia care ti se pare ca aduce cu originalul.
Apoi faci blatul, in care pui multa ciocolata, putina faina, mai multa faina de migdale si alte chestii esentiale.
Scoti blatul din cuptor, il lasi sa se raceasca si pui dulceata de caise. Si la mijloc, si pe parti, si deasupra…
Faci un ganache bogat in ciocolata si-l torni peste tort! Si torni, si torni…pana se-neaca tortu’n ciocolata.

41

Apoi, nivelezi frumos ciocolata..

42

Lasi tortul o seara la frigider.

Pregatesti frisca.

Si apoi tai o felie de tort….

45

…doua felii….

43

..trei felii…depinde cum stai cu glicemia….

44

Unde il mananci? Varianta originala o gasesti la Viena. La Hotelul Sacher.

Poti manca o replica a tortului si-n Bucuresti: vino duminica, 12 octombrie 2014, incepand cu ora 10:00, la Cafe Bulevard & More, Regina Elisabeta, nr.30. Pe langa Cismigiu.

Ma gasesti acolo! Cu tort cu tot! Voi face vreo 5 torturi..adica 40 de felii.

Te astept sa bem cafeaua impreuna si sa-mi spui cat de mult iti place tortul asta!

 Atentie! Poate provoca dependenta!

10723203_929802610380730_1452909368_n

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

6 Comentarii

  • comment-avatar
    Oana octombrie 7, 2014 (11:33 pm)

    Si inca o cura de slabire…intrerupta…. Dar, ca de fiecare data… A meritat „pauza”
    Delicios!

  • comment-avatar
    Micul Cofetar octombrie 8, 2014 (7:45 am)

    Arata f bine :-)

    Cafe bulevard are un site? Sau locatie pe Google Maps? Multumesc

    • comment-avatar
      Roxana - Light Good Food octombrie 8, 2014 (9:52 am)

      Buna! Nu are site, insa ii poti gasi pe Facebook: aici. Adresa este Bd. Regina Elisabeta, nr. 30, intre Casa Armatei si Parcul Cismigiu. Te astept cu drag! Cate portii sa iti pregatesc? :p

  • comment-avatar
    anca stefania lutu octombrie 8, 2014 (10:51 am)

    Chiar toate evenimentele culinare si retetele tale delicioase vin sa-mi puna ultima bruma de vointa la incercare ?! Da’ nu ma las ….asa ca …succes !

Lasă un răspuns către Roxana - Light Good Food Cancel reply

Intorduceti codul de siguranta

captcha