Briose cu frosting de mascarpone cu piure de fructe. Si ciocolata

37

Pentru un an de blog/site.
Pentru ca ultimul an, desi a fost carusel in toata regula, il declar cel mai surprinzator.
Pentru toate experientele noi si frumoase pe care le traiesc.
Pentru ca intalnesc din ce in ce mai multi oameni minunati.
Pentru ca am prieteni fabulosi.
Pentru un nou inceput.
Pentru fast forward.
Pentru culori si zambete si artificii.
Pentru … serendipity.
Pentru cei 28 de ani. Pardon, 30!..31?!…34! gata!

Pentru ca astazi este prima zi dintr-un sir de ani spectaculosi care mi se astern in fata!

Pentru ca..ingrediente:

  • 200 g faina (saaaau 150 g faina si 50 g migdale macinate)
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 200 ml lapte

Frosting:

  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 rondele de ananas pasate sau 4 capsuni sau 4 mure..sau ce fruct vreti voi

Incepeti cu frostingul – mixati mascarpone cu zaharul pudra si cu piureul de fructe (adica fructele pasate :)). Dati la frigider – ideal ar fi pentru 4 ore.

Briosele:

Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt.

Ouale se mixeaza cu zaharul. Se adauga untul. Nu va speriati daca nu se amesteca bine. Se va omogeniza la final.

Puneti si laptele. Adaugati amestecul de faina, in timp ce continuati mixatul.

Asta a fost tot :).

La cuptor (in hartia speciala de briose) pentru 25 de min la 180º.

Le-am decorat si cu ciocolata topita la bain-marie.

Poza de mai jos am facut-o acum vreo 4 luni. Pentru noile briose am putut sa prind doar poza de la inceputul postarii….au halit colegii mei tot! Si ma bucur :)

38

Pentru ca…everybody loves muffins! And cupcakes :)

Si pentru ca…multumesc! :*

Cheers!

Sursa: delicatesa.ro (cu modificarile de rigoare, evident!)
Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

5 Comentarii

  • comment-avatar
    Maria septembrie 20, 2014 (3:22 pm)

    La multi ani Light Good Food !

    Si ca sa te citez draga LGF…

    Pentru ca te stiu de cand de abia mergeai de-a busilea,
    Pentru ca ti-am urmarit fiecare realizare mai mica sau mai mare
    Pentru ca ma tii cu sufletul la gura pana la urmatoarea postare,
    Pentru ca esti precum Fat Frumos – cresti intr-o zi cat altii in sapte,
    Dar mai ales pentru ca…….meriti
    Ai din partea mea astazi un maaare ” LA MAI MAAARE ! „

  • comment-avatar
    Maria septembrie 20, 2014 (4:02 pm)

    Si ca sa te citez draga LGF…

    Pentru ca te stiu de cand de abia mergeai de-a busilea,
    Pentru ca ti-am urmarit fiecare realizare mai mica sau mai mare
    Pentru ca ma tii cu sufletul la gura pana la urmatoarea postare,
    Pentru ca esti precum Fat Frumos – cresti intr-o zi cat altii in sapte,
    Dar mai ales pentru ca…….meriti
    Ai din partea mea astazi un maaare ” LA MAI MAAARE ! „

  • comment-avatar
    Roxana - Light Good Food septembrie 20, 2014 (4:13 pm)

    Ce frumos!!! Multumesc! Din nou, si din nou, si din nou…

  • comment-avatar
    anca stefania lutu septembrie 20, 2014 (6:22 pm)

    Si uite asa dulciurile tale…virtuale…sunt singurele din viata mea…
    Ale tale , ale tale…briose criminale….

  • comment-avatar
    Roxana - Light Good Food septembrie 20, 2014 (7:39 pm)

    :)) vezi ce bine merge muzica cu mancarea? te puuuuuuuuuuuuuuuuuup!

Intorduceti codul de siguranta

captcha