2% pentru Maria

Dragii mei,

Update: Maria creste frumos! Asta se datoreaza eforturilor celor care o iubesc, si voua, cei care directionati cei 2% din impozit pentru tratamentul ei.

Maria a face 8 ani. Daca ai cunoaste-o ai fi mirat sa afli ca sufera de nefrocalcinoza! Nu dezbat complicatiile bolii, dar te asigur ca este un drum fara intoarcere, din pacate, si ca sunt necesare eforturi mari, mai ales financiare, pentru a tine boala sub control.

Maria nu are acces la toate bucuriile pe care le are copil perfect sanatos, dar asta nu o impiedica sa nu rada toata ziulica si sa faca nazbatiile aferente varstei :)

Eu i-am urat Mariei sa devina devina pilot. Mai ales ca face face zboruri foarte lungi pentru a ajunge in clinica unde poate primi ajutor si tratament adecvat. Si din pacate, toate costa. Cateodata nepermis de mult. Si nu e drept ca banii sa stea in calea sanatatii unui copil. Dar aici suntem!

Maria

Ajutorul pe care l-ati dat pana acum a contat grozav de mult! Si va rog sa nu va opriti! Si sa continuam impreuna sa facem fericita povestea Mariei!

13428461_949021815215395_64785646639326149_n

 

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa redirectionati cei 2% din impozit in contul Asociatiei Help Autism, cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit 26590428, cont RO 63 BACX 0000 0008 4377 5120, asociatie care a fost de acord sa o ia in evidenta si sa ajute la stangerea de fonduri.

 

Formularul PDF il puteti descarcare de aici: formular 230-2017

Este necesar sa completati punctul 1 „Date de identificare a contribuabilului” si sa semnati. Atat!

Sincer, efortul vostru se va limita la 1 minut din viata voastra pentru completarea formularului de mai sus si transmiterea lui la adresa de email : mihabadita@yahoo.com 

Va rog sa-mi fiti alaturi in aceasta campanie. Fiindu-mi mie alaturi, o veti ajuta pe Maria.

Parintii Mariei imi sunt prieteni dragi si m-as bucura daca m-ati ajuta sa le luam putin din presiunea financiara care ii apasa.

Pentru ca putem si trebuie sa facem ceva pentru Maria.

Va multumesc!

 

 

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

1 Comentariu

  • comment-avatar
    Maria decembrie 8, 2017 (1:37 pm)

    Foarte frumos, Dumnezeu sa-i aibe in paza pe acesti copii.

Intorduceti codul de siguranta

captcha