2 ani cu food&music

„Oamenii supraestimeaza ce pot face intr-o zi si subestimeaza ce pot face intr-o viata!”.

Eu am subestimat categoric ce pot face si cate se pot intampla in 2 ani…

Ma amuza foarte tare cand ma gandesc ce lipsa totala de perspectiva aveam cand am scris prima postare – Deliciu Scotian.

Am mai scris 2 postari in septembrie 2013, 2 in octombrie 2013 si apoi pauza, pana in decembrie 2013, cand am mai publicat 3 retete. In perioada asta mi-a venit ideea cu muzica. In masina. Una din sursele mele de inspiratie fiind condusul cu fond muzical.

Pur si simplu, ascultand o melodie, mi-a venit in minte un preparat. Si apoi m-am gandit la blog. Si mi s-a parut foarte interesant sa explic vizual, folosindu-ma de mancare, povestea melodiei. Sau sa pun in farfurie emotiile care ma incearca ascultand. Caci am invatat sa ascult, nu doar sa aud.

Asa cum am invatat sa ma bucur atunci cand mananc si sa fiu atenta la arome si la modul lor de a se suprapune si de a se combina. Asemeni planurilor muzicale.

Melodie, ritm si armonie.

Mi s-a parut mult insa prea simplu eu sa aleg melodia si tot eu sa o si „traduc” in farfurie. As fi fost subiectiva, evident.

Astfel am pornit cu provocarile – cititorii propuneau o melodie, iar eu, de multe ori, cautam de zor prin toate colturile mintii asocierea cu mancarea potrivita.

Si am inceput sa scriu. Sa trec prin filtrele proprii toate mesajele si algoritmele muzicii combinate cu culoarea, textura si forma mancarii.

..si am ajuns aici. La Light on the Good Food. Pentru ca nu este vorba numai despre retete.

Nu este vorba numai despre muzica.

Nu este vorba numai despre povesti.

Este mai mult de atat..

just-the-beginning

 

Va multumesc pentru ca ma hraniti!

Cu drag,

Roxana

 

Don't be selfish...Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

2 Comentarii

  • comment-avatar
    Gina Anton septembrie 23, 2015 (6:58 pm)

    Si noi iti multumim, Roxana pentru buna dispozitie si zimbetele pe care ni le provoci atunci cand iti citim articolele, pentru ideile culinare, pentru tot……
    La cat mai multi ani si la cat mai multi cititori!

Intorduceti codul de siguranta

captcha