Lifestyle – Revista Vinul.Ro

Iti propun ca anul acesta sa fie anul descoperii vinurilor si gusturilor. Si mai ales, iti propun sa descoperi bucataria romaneasca. Eu cred in brandul nostru culinar. Daca nu stii de unde sa incepi, iti recomand revista Vinul.Ro. Revista Vinul.Ro apare lunar in romana si engleza, cu recomandari de locuri, oameni si gusturi bune. La intrarea in cel de-al zecelea an de la prima editie tiparita, cea mai veche revista de vinuri cu aparitie lunara din România, Vinul.Ro, devine o publicatie ... Continue Reading

Gingerbread Cheesecake – O ce veste minunata

Sunt fana cheesecake-urilor. Imi in mod special al cremosului New York Cheesecake. Nu m-am gandit niciodata pana cum sa incerc un cheesecake cu mirodenii de Craciun. Noroc cu Lurpak si cu provocarea lor de a gati 5 retete de Craciun. Altfel, nu gaseam minunatii asta de combinatie :). Modul de preparare necesita ceva timp. Dar merita :) Asadar, ingrediente Gingerbread Cheesecake:  Crusta: 25o g biscuiti 1 lingura zahar 3/4 lingurita scortisoara 100 g unt Lurpak ... Continue Reading

Glob de Craciun din Biscuite cu Unt

De cand cu provocarea Lurpak de a gasi 5 retete de Craciun cu untul Lurpak, ma tot dau peste cap sa gasesc si sa fac chestii inedite. Cum ar fi biscuitii de fata. Se fac in-cre-di-bil de usor si pot fi un cadou minunat de Craciun. Imi plac cadouri handmade - au suflet. Si au o energie aparte. Atentie: urmeaza o reteta cu 4 ingrediente! Ingrediente biscuiti cu unt si bomboane: 200 g unt 250 g unt 65 g zahar pudra bomboane cu interior tare Optional, puteti pune condimente ... Continue Reading

Leonidas – Sunday Morning, Maroon 5

Imi place Duminica.  Este ziua mea preferata din saptamana. Imi place senzatia aia de liniste pe care o are Duminica. Imi place lejeritatea zilei de Duminica. Imi place sa ma vad cu prietenii, sa beau cafea si sa mananc ceva dulce. Ciocolata. Sau cu ciocolata. Nici nu conteaza cum este vremea daca ai o cafea buna buna (de preferat gata preparata atunci cand te trezesti) si langa cafea cateva praline de ciocolata belgiana fina. Cateva praline de ciocolata  Leonidas. De fapt ciocolata ... Continue Reading

Mestesugari de gusturi – noul magazin in Piata Dorobanti

Mestesugarii de Gusturi au ajuns in Piata Dorobanti Pentru ca ce este bun trebuie sa ajunga ca cat mai multe persoane, „Mestesugari de Gusturi” a inaugurat un nou magazin, in Piata Dorobanti. Cristina si Ioan Smadu au ajuns cu produsele lor mai aproape de clientii fideli din zona de nord. "Mestesugari de gusturi" este o afacere de familie a sotilor Cristina si Iona Smadu inceputa in anul 2015 din dorinta de a produce mezeluri de calitate, bune ca acasa, la Sambata, localitatea de ... Continue Reading

Brunch is Back. La Athenee Palace Hilton.

Duminica este zi de rasfat. Fara doar si poate! Rasfatul culinar alaturi de prieteni si familie este idealul meu de a incheia o saptamana si de a ma pregati de provocarile uneia noi. Si cum te poti rasfata cat mai divers culinar daca nu la un brunch?! Eu sunt fan al bucatariei italiene, si brunch-ul de la restaurantul Roberto's, de la Athenee Palace Hilton m-a facut sa cred ca sunt pentru cateva ore in Italia. Brunch-ul  include o selectie bogata de aperitive, fructe de mare, ... Continue Reading

Concurs design eticheta noua – vinul Young Liliac!

Orice traditie care se respecta - continua :)Asadar, campania de schimbare a etichetei vinului young. Liliac este in plina desfasurare. Incepand cu 2012, in fiecare an, eticheta vinului young.LILIAC ise schimba cu ajutorul vostru. Practic, viziunea cea  interesanta a  designer-ilor,  ilustratori sau a pasionatilor de grafica prinde viata sub forma noii etichete, timp de 1 an. Este simplu ceea ce trebuie sa faci: trimite-ti propria propunere grafica, care sa se potriveasca celor 3 ... Continue Reading

Brunch Deluxe. Sheraton. Chef Ashlie Dias

Sheraton a lansat conceptul Brunch Deluxe, pentru duminici in familie de 5*. Prin familie intelegem orice apropriat cu care iti place sa iei pranzul. Si sa stai la povesti. Pentru ca fisa de post a unui brunch (deluxe, de 5* :) ), cuprinde, dar nu se rezuma la: prieteni, povesti, mancare buna, orice membru al familiei  si muzica. Principala atractie a brunch-ului sunt preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv ... Continue Reading

EdelWasser și AqueenaPro de la Zepter – soluţiile care îţi oferă apă purificată, sigură pentru băut și gătit

Desigur ca nu este o noutate faptul ca apa noastra cea de toate zilele a devenit un factor problematic. Scuzele sunt multiple: tevi vechi, statii de filtrare la fel de vechi, lipsa banilor pentru remedierea problemelor....etc. Este firesc ca acum, de cand sunt mama, sa imi pun si mai multe probleme cu privire la orice produs pe care il folosesc in alimentatia Ilincai. Si cum apa este de baza, am fost curioasa sa vad cum se prezinta apa din sectorul in care locuiesc. Sectorul 1 mai exact. ... Continue Reading

Înghețată naturală, fără zahăr, în doar câteva minute, cu More Juice Press de la Zepter

Dacă ți-e poftă de înghețată delicioasă și aromată, dar vrei să fie naturală, fără pic de conservanți, și să o și pregătești acasă, în doar câteva minute, atunci soluția ideală este să o prepari cu aparatul More Juice Press de la Zepter. More Juice Press folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte ... Continue Reading