Brunch is Back. La Athenee Palace Hilton.

Duminica este zi de rasfat. Fara doar si poate! Rasfatul culinar alaturi de prieteni si familie este idealul meu de a incheia o saptamana si de a ma pregati de provocarile uneia noi. Si cum te poti rasfata cat mai divers culinar daca nu la un brunch?! Eu sunt fan al bucatariei italiene, si brunch-ul de la restaurantul Roberto's, de la Athenee Palace Hilton m-a facut sa cred ca sunt pentru cateva ore in Italia. Brunch-ul  include o selectie bogata de aperitive, fructe de mare, ... Continue Reading

Concurs design eticheta noua – vinul Young Liliac!

Orice traditie care se respecta - continua :)Asadar, campania de schimbare a etichetei vinului young. Liliac este in plina desfasurare. Incepand cu 2012, in fiecare an, eticheta vinului young.LILIAC ise schimba cu ajutorul vostru. Practic, viziunea cea  interesanta a  designer-ilor,  ilustratori sau a pasionatilor de grafica prinde viata sub forma noii etichete, timp de 1 an. Este simplu ceea ce trebuie sa faci: trimite-ti propria propunere grafica, care sa se potriveasca celor 3 ... Continue Reading

Brunch Deluxe. Sheraton. Chef Ashlie Dias

Sheraton a lansat conceptul Brunch Deluxe, pentru duminici in familie de 5*. Prin familie intelegem orice apropriat cu care iti place sa iei pranzul. Si sa stai la povesti. Pentru ca fisa de post a unui brunch (deluxe, de 5* :) ), cuprinde, dar nu se rezuma la: prieteni, povesti, mancare buna, orice membru al familiei  si muzica. Principala atractie a brunch-ului sunt preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv ... Continue Reading

EdelWasser și AqueenaPro de la Zepter – soluţiile care îţi oferă apă purificată, sigură pentru băut și gătit

Desigur ca nu este o noutate faptul ca apa noastra cea de toate zilele a devenit un factor problematic. Scuzele sunt multiple: tevi vechi, statii de filtrare la fel de vechi, lipsa banilor pentru remedierea problemelor....etc. Este firesc ca acum, de cand sunt mama, sa imi pun si mai multe probleme cu privire la orice produs pe care il folosesc in alimentatia Ilincai. Si cum apa este de baza, am fost curioasa sa vad cum se prezinta apa din sectorul in care locuiesc. Sectorul 1 mai exact. ... Continue Reading

Înghețată naturală, fără zahăr, în doar câteva minute, cu More Juice Press de la Zepter

Dacă ți-e poftă de înghețată delicioasă și aromată, dar vrei să fie naturală, fără pic de conservanți, și să o și pregătești acasă, în doar câteva minute, atunci soluția ideală este să o prepari cu aparatul More Juice Press de la Zepter. More Juice Press folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte ... Continue Reading

Ou copt cu bacon – Is not too late, Three Days Grace

Cat de tarziu este de fapt "nu e prea tarziu"? Unii dintre voi se incrunta. Altii inteleg. Depinde de tarziul fiecaruia. Daca in mod constant iti mananci micul dejun la pranz, considerand ca nu-i prea tarziu,  sari direct la cina. Si uiti de pranz. Si constati ca " nu-i prea tarziu" devine de fapt mancatorul de timp. Eliptic, nu? Si "nu-i prea tarziu" este prescurtat... Ingrediente mic dejun tarziu - ou copt cu bacon 1,2 oua (depinde de "intarzierea" ficatului fiecaruia" ... Continue Reading

Sarbatoare cu MaiestrIE, La Bordei

Sarbatoare cu MaiestrIE, La Bordei  Desi am ajuns in iulie, tot vreau sa va povestesc cum am ajuns sa o imbrac pe Ilinca penru prima data intr-o ie, intr-un costum traditional romanesc.  Vineri, 23 iunie, am fost invitate la restaurantul La Bordei, restaurnat ce a gazduit expozitia de arta traditionala si moderna, sustinuta de Atelierul de creatie by Ionela Bran. Evenimentul a facut parte din suita celor organizate frecvent de catre Ionela Bran, doctorand in etnologie si pasion... Continue Reading

Bucharest Cooking School – ai fun, gatesti cool si meet oameni misto

Cand e vorba de gatit, vocea poporului zice: e foarte greu dom'le cu gatitu', si numai cei nascuti cu stea in frunte si har in maini pot face treaba asta! Si daca ursitoarele nu ti-au zis la nastere ca ai potential de bucatar iscusit, nu o reusesti in veci sa tai o ceapa julienne sau sa intelegi procesul de blansare! Fereasca Sfantu' sa prepari vita medium-rare, moelleux aux chocolate sau sushi!! Astea-s numai pentru alesii alesilor!! Mai oameni buni! Tehnicile de gatit se invata! ... Continue Reading

Ziua Internationala a iei – 23 iunie

Restaurantul La Bordei și Atelierul de creație by Ionela Bran vă invită vineri, 23 iunie în intervalul orar 12:00-18:00 la expoziția de costume populare românești și atelierul interactiv prilejuite de Ziua Internațională a Iei. Veți asista la coaserea unei ii și la săvârșirea unei icoane pictate pe lemn, în atmosfera inspirată, conținând elemente originale dacice, a restaurantului La Bordei. Organizatorii va propun să experimentați un meniu tradițional român... Continue Reading

Festivalul blogurilor si vinurilor – intalnirea lui Bachus cu Xerxes

Stiti ce-i ala un festival? Serios, stiti ce e? Conform dex, FESTIVAL este o manifestare artistica \cu program variat si caracter festiv. Bine, bine, dar ce-i artistic in vin?! Sau mancare?! Ei, dragii mei, totul este artistic in vin sau mancare. Iar combinatie dintre ele....face orice artist din orice domeniu sa lase totul balta si sa se lase prada lui Bachus si a lui Xerxes. Festivalul Blogurilor si Vinurilor a fost o manifestare ultra-artistica, cu program variat cu muuulte ... Continue Reading