HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

 Hard Rock International a anunțat cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu peste 20 de produse noi disponibile în locații din întreaga lume. Noul meniu pune accent pe cele mai noi și premiate rețete de Steak Burger, favoritul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, care va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor. Steak Burgers nu sunt singurele preparate inovatoare incluse în noul meniu Hard Rock, care va cuprinde și ... Continue Reading

Dutch baby – pancake la cuptor cu fructe de padure – Nu-mi spune, Walter Ghicolescu

Imi imaginez cum stau eu pe un fotoliu bosumflata si incapatanata, si vine un el, cu ochi arzatori, imi intinde un pahar de roze sau pinot gris, si-mi  spune cu o voce ferma, blanda " Hai fa-te comoda in fotoliu / Infrunta-ti tendinta spre "nu" /Renunta, te rog, la orgoliu  / Si canta-mi din nou "voulez vouz"... " , iar eu trec rapid peste suprematii, orgolii sau slabiciuni si-ncep sa vorbesc despre luna, de stele, de tot ce-mi placea pana ieri....   Pare simplu cand ... Continue Reading

Tarta de ciocolata fara faina – Against all odds, Phil Collins

Credeai ca nu poti depasi iarna care te-a cuprins, fara o raza de caldura din partea lui. Credeai ca baza ta sunt ei, el si prietenii tai. Ca valoarea ta statea in ei. Si ca ei vor fi mereu acolo. Si ca fara ei te vei dezintegra. Si ei au disparut. Fara ei crezi ca nu vei mai putea privi si gusta pe-ndelete minunata primavara. Ca tot ce a ramas din tine si din primavara este nostalgia anilor trecuti.  Si ca nu va mai exista inceput. Crezi ca locul lasat gol nu va mai putea fi ... Continue Reading

Crama LILIAC lanseaza noua eticheta young.LILIAC creata de Ana Bănică

Crama LILIAC a prezentat noua etichetă a vinurilor young.LILIAC, ediția 2018. Noua etichetă a vinurilor young.LILIAC, ediția 2018, a fost prezentată oficial săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Halucinarium|Triaj Creativ, unul dintre cele mai noi spații experimențiale din București.   Eticheta a fost selectată în urma concursului anual, devenit deja tradiție, prin care tot mai mulți tineri creativi sunt provocați să-și imagineze ... Continue Reading

Bruschete cu branza Brie si galbiori flambati cu Cointreau – Shallow, Lady Gaga & Bradley Cooper

Nu-i asa ca ciuperca ni se pare o chestie superficiala?! O chestie de umplutura?!  Nu-i asa ca gastronomia pare sa functioneze fara ciuperca?!Ca natura pare sa functioneze fara o banala ciuperca?!Nu-i asa ca avem impresia ca putem functiona fara visuri?! Putem. Dar nu traim. Pana si o ciuperca devine spectaculoasa cu un stop de tarie si o aroma puternica. Ingrediente Bruschete cu galbiori flambati cu Cointreau si brie: 3 linguri de unt 2 cepe mici (de preferat ... Continue Reading

Weekend presărat cu arome grecești la Grecia Panorama

Cea de-a doua ediție a evenimentului Grecia Panorama, a avut loc weekend-ul acesta la World Trade Center din București și a găzduit peste 2500 de vizitatori pe parcursul celor două zile. Aceștia s-au bucurat de atmosfera primitoare și de farmecul tipic elen, intrarea fiind liberă. Evenimentul a fost organizat sub conceptul “Be a Greek for a day!”, iar atmosfera tipic grecească a fost la ea acasă: muzică, dansuri tradiționale, oferte de vacanță, degustări de produse autentic ... Continue Reading

Cadoul perfect – parfumuri din esente naturale in editii rare si limitate

  Daca inca esti in pana de idei de cadou de Craciun si daca vrei ceva super extra inedit - iata - te informez ca YPA Artisan Parfums a lansat Cubano Allegria, un parfum cu feromoni naturali inspirat de Mariposa, floarea nationala a Cubei Editia este limitata -  100 de sticlute, asa ca ..you have to hurry!.  Sa-ti mai spun ca Raluca a creat si un parfum gourmand inspirat de piramida oldactiva a vinului?! Sau sa-ti spun ca Raluca iti poate crea propriul tau parfum?! ... Continue Reading

Crama Măcin lansează ediția limitată de vin- Moștenirea

  Joi seara, într-un cadru elegant, a avut loc, în prezența invitaților: jurnaliști, influencers, bloggers și vedete, lansarea ediției limitate de vin, Moștenirea, a Cramei Măcin . Păstrând filonul tradiției românești, cele 1918 sticle ediție limitată reprezintă un hommage adus celebrării Centenarului. Vinul Moștenirea este un un cupaj de Fetească Neagră și Băbească Neagră. O Fetească Neagră în proporție de 80%, vinificată separat de Băbească ... Continue Reading

Gogosi cu mere

Sa stii ca de fapt este mar in aluat prajit. Dar na, suna mai bine gogosi cu mere. Desertul asta rapid este si pe gustul copiilor. Sigur, daca esti adepta unei alimentatii extinse - cu prajeli diabolice si necuratul zahar :). Ingrediente gogosi cu mere: 250 g faina 30 g zahar 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita scortisoara 1/4 lingurita nucsoara 1/2 lingurita sare 1 ou 50 ml lapte batut 100 ml lapte 4 mere Scobeste merele si scoate-le mijlocul. Taie ... Continue Reading

Feta in foi de placinta cu miere si smochine

Uite ce repede poti face o cina de familie in greek style cu nume fancy si gust twisted. Ingrediente feta in foi de placinta cu miere si smochine (pentru 4 portii): foi de placinta unt topit (topeste vreo 80-100 de g, sa ai!) branza feta susan miere smochine proaspete (optional) Incinge cuptorul la 200°C. Ia cate 5 foi de placinta si unge fiecare foaie cu unt topit (ungi prima foaie, pui alta foaie peste cea unsa, o ungi si p-asta..si tot asa pana ce termini 5 ... Continue Reading